Call Us: (02) 862 30 37, 0887 78 77 90 - Mail eurocopy@eurocopy.bg

Добре дошли в нашия уеб сайт

За Нас

        Фирма ЕВРОКОПИ ООД е оторизиран партньор на световноизвестните компании XЕROX Ltd. и BROTHER Ltd. за търговия и сервиз на широкоформатни инженерни машини, мултифункционални устройства, принтери, скенери, плотери, резервни части и консумативи за тях. ЕВРОКОПИ е част от преструктуриралата през 2007г. компания БАЛКАНКОПИ с повече от 20 години трайно присъствие на българския пазар. Благодарение на ползотворното сътрудничество с КСЕРОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД и висококвалифицирания екип от сервизни специалисти, ЕВРОКОПИ предлага широк спектър от технологични решения. На дългогодишните си партньори ние от ЕВРОКОПИ предлагаме гъвкави програми за търговските и сервизни услуги в зависимост от натоварването и потребностите. През последните години направихме решителни стъпки за по-пълно задоволяване на клиентските потребности в условията на динамичното развитие на IT пазара. За осъществяване на поставените цели спомага и широката агентска мрежа в цялата страна. Ние от ЕВРОКОПИ сме мотивирани да отговорим на изискванията на най-взискателните си клиенти с висока квалификация и професионализъм.
signs both

Мисия

Ние помогаме на нашите клиенти да постигат желаните бизнес резултати, чрез предоставянето на професионални услуги и решения както в областта на печата, така и сред иновативните информационни и комуникационни технологи, неизбежни спътници на успешният бизнес в съвременият свят.   Като оторизиран сервиз на Xerox и Brother в България, Еврокопи ООД  притежава знанието и опита да предостави най-качествените и актуални световни практики и технологии за вашият бизнес, независимо дали той е малък или голям.

Визия

Ние желаем да бъдем предпочитаният бизнес партньор, който да отговаря на изискванията и желанията на клиентите.
Можем да постигнем това, само ако:
– постигаме отлично партньорство с клиентите и максимално удовлетворение на потребителите.
– търсим нови възнможности за подобряване бизнес процесите на нашите клиенти
– изграждаме и развиваме вътрешно фирмени правила и норми, гарантиращи качестовото на нашите услуги и продукти
– осъществяваме отговорно нашата дейност спрямо европейските и световни практики в областа на опазването на околната среда.

Ценности

– отговорност и ориентация в подкрепа на нашите клиенти и партньори
– спазваме обещанията, които сме направили
– лична отговорност за действията и резултатите
– ориентация към намиране на решения и постигане на резултатите
– работа в съдружие с нашите клиенти
– екипност и взаимно вземане на решения
– директна комуникация

Екип

инж. Крум Мишев

Управител

Владимир Миленков

Сервизен директор

инж. Милена Малакова

Офис Мениджър

инж. Димитър Петков

стар. инж. конструктор

Нашите клиенти