Call Us: (02) 862 30 37, 0887 78 77 90 - Mail eurocopy@eurocopy.bg

Xerox развива печатните услуги отвъд принтирането

Тъй като компаниите търсят по-добър начин, за да се спрявят с големия приток на документи и информация, Xerox отговаря с нови инструменти за достъпен печат – и по-малко печат – като постоянно улеснява работата. „Работата вече не се олицетворява с офис. Модерния човек работи по всяко време и навсякъде, това е предизвикателство и възможност. Следващото ни поколение за управление на печата дава възможност на нашите клиенти да контролират информацията, докато се справят с ежедневни занимания, като продуктивност, мобилност, сигурност и постоянност.” казва Майк Фелдман, президент, Large Enterprise Operations, Xerox

Заедно с услугите за управление на печата (MPS) лидерът на пазара Xerox съчетава технология и управление на документи с възможности за бизнеса и IT. Компанията разшири своите предложения, за да задоволи потребностите на работното място което е „винаги в готовност”, рязкото увеличаване на съдържанието, и продуктивността на бизнеса.

“Xerox значително засилва своето влияние върху управлението на печата и стратегията си в документните услуги”, казва Анхèле Бойд, вице президент, Imaging/Output Document Solutions and SMB, IDC. „ Компанията развива MPS отвъд общоприетото възприятие за печат като цялостен бизнес подход, който подобрява ежедневните работни процеси.”

Три етапния подход на Xerox – преценяване и оптимизиране; сигурност и интегриране; автоматизиране и улесняване – са карта за свързване на хартиения и дигиталния свят.

Новите инструменти и услуги достъпнни в Xerox’s MPS включват:

 • Анализ и оптимизиране:
  • Xerox CompleteView™ Pro показва на клиентите цената на притежание на инфраструктурата, коефициент на устройството, употреба на устройството и метрики за устойчивост. Подобренията включват моделирани решения (анализи на съдържание, за да може клиентите да видят различни развития на обстоятелствата, преди да се направи инвестицията), поддържат се както мастилните машини на Xerox, така и устройства с различни марки.
  • Xerox Production Assessment Services се занимава с продуктивносста на печата, за да достигне по най-прекия път до спестяване на разходи и ефикасност. Оценката включва използването на капацитета, цена на притежание, стойност на продуктивността и развитието на услугите.
 • Сигурност и интегриране:
  • Xerox Print Security Audit Service наблюдава печатния процес, за да намери и реши проблема. Предложението включва консултативни услуги, като изпозлва инструменти за събиране на информация и анализ.
  • Xerox Print Server Management Service освобождава ИТ ресурса на компанията, като възлага на Xerox да супервизира печатните услуги.
  • Xerox Mobile Print Solution предлага сигурно печатане, посредством приложението Xerox Mobile Print. Потребителите могат да принтират от десктопа, лаптопа, таблета, мобилните устройства и смартфоните си. Допълнителните екстри включват:
   • намиране на принтери, използват се GPS и карти;
   • интегрирано облачно печатане с потребителска директория
   • Secure Card Reader и Follow You Print решения;
   • принтиране на уеб страници, избор на медия и поддръжка на глобални модели за разгръщане
 • Автоматизиране и улесняване
  • Xerox Content Management Services помага на компаниите да автоматизират, улеснят и намалят употребата на хартия по време на работа. Ефективността се постига с помощта на инструментите за управление Xerox, както и консултантските услуги
  • Xerox IgniteSM електронно оценява изпити и анализира

About Еврокопи